Korszakváltás a fenntartható környezet, és a tudatos vendéglátás jegyében!

Korszakváltás a fenntartható környezet, és a tudatos vendéglátás jegyében!

Bolygón, valamint a gyermekeink jövőjének biztosítása érdekében éttermünk elkötelezetten támogatja minden olyan program magvalósulását, ami a fenntartható környezet megvalósítását tűzte ki célul maga elé.

 A társadalmi felelősségvállalás jegyében éttermünk úttörőként szeretne az élen járni ezen a területen is, és példaként szolgálni mindazok számára, akiknek fontos a saját környezetük minősége, és hajlandóak is odafigyelni is erre.

A saját lehetőségeinket kihasználva, a közös cél elérése érdekében az elviteles műanyag dobozok, valamint az egyéb műanyag csomagoló anyagok folyamatos kivezetésre kerülnek, és helyettük komposztálható, biológiailag lebomló termékek kerülnek a napi használatba éttermünkben.

Korszakváltás a fenntartható környezet, és a tudatos vendéglátás jegyében!

Az új termékekre, technológiákra történő átállás számunkra is rejthet kihívásokat, a jól bevált, ám a környezetünket rendkívüli mértékben megterhelő, megszokott eljárásokhoz képest.

Ezért nagymértékben számítunk vendégeink lojalitására, valamint konstruktív együttműködésére annak érdekében, hogy az átállással elérhessük a magunk elé kitűzött közös társadalmi célt, hogy az Európai Uniós 2020. év végére időzített, egyszer használatos műanyag termékek kivezetéséről szóló direktívájának a lehető leghamarabb eleget tudjunk tenni!

Post comment

Leave a Reply